Keukens

Uw exclusieve design keuken van Kwakman ademt klasse en is een sierraad in uw interieur. Handgemaakt, voor u persoonlijk. Door professionals die streven naar esthetische en praktische perfectie. Beleef de maatwerk mix van Kwakman Interieur: kwaliteit, functionaliteit, sfeer en comfort.

Keukendesign met u als uitgangspunt

Kwakman wil u begrijpen. Uw wensen, uw lifestyle, uw karakter. Vanuit die mix ontwerpen en maken wij uw droomkeuken die perfect past bij uw manier van leven. Vanuit uw unieke en individuele smaak maken wij kleur- en materiaalcombinaties die passen bij uw persoonlijke stijl; rustiek, elegant, strak, of robuust. Functionaliteit, comfort, sfeer en design komen synergetisch samen. Uw keuken representeert het beste van u.

Keukendesign met u als uitgangspunt

Uw keuken tot leven in 3D

Met behulp van een 3D impressie, een niet van echt te onderscheiden afbeelding, geven wij u een sublieme weergave van hoe uw keuken eruit komt te zien. In nauw overleg met u werken we samen toe naar uw ideaalplaatje. 

Uw keuken tot leven in 3D

De beste apparatuur of een slim alternatief

Bij Kwakman gaan we voor klasse en tijdloze kwaliteit. Vanuit die filosofie kiezen wij bij voorkeur voor high end apparatuur die staat voor duurzaamheid, esthetiek en gemak. Maar ook een degelijk alternatief kan voldoen aan uw wensen en budget. Wij adviseren u bij het maken van uw apparatuurkeuze en zorgen vervolgens voor een professionele installatie.

De beste apparatuur of een slim alternatief

Kwaliteit als basisingrediënt

Ambachtelijk vakwerk komt niet van de lopende band, maar komt voort uit echte ‘werkhanden’. Toch is moderne technologie onmisbaar in onze productie. Al onze producten zijn de oogst van een combinatie van beide: vakmanschap en innovatie. Deze elementen samen vormen het succes van onze in-house meubelmakerij in Volendam, onze productiehal in Friesland en onze spuiterij in Beverwijk. Met deze solide achterban produceren wij hoogwaardige kwaliteit. En niets dan kwaliteit.

Kwaliteit als basisingrediënt