Over ons

Bij Kwakman Interieur treft u een ervaren en compleet team van gepassioneerde vakmensen, in de rug gesteund door een uiterst professionele organisatie met tientallen jaren ervaring in binnenbouw en projectmanagement.

Team: in iedere schakel een specialist

Binnen ons team vindt u interieurontwerpers, stylisten, 3D-modelleurs, meubelmakers, monteurs, schilders, tegelzetters, stucadoors, spuiters, timmermannen en andere professionals in binnenbouw. Samen maken zij met veel plezier en toewijding uw droomkeuken.

Team: in iedere schakel een specialist

We bekijken het ook zakelijk

Kwakman werkt voor zowel particulieren als ondernemers. In de afgelopen jaren ontwikkelden we keukens en interieurs voor tal van zakelijke opdrachtgevers zoals hotels, restaurants, cafe’s, winkels, zorgpraktijken en kantoren, van werkplek tot boardroom.

We bekijken het ook zakelijk

Pieter Steur, P&B Interieur, Volendam

Als ervaren meubelmaker begon Pieter Steur in 2005 zijn onderneming P&B Interieur Volendam. In de jaren die volgden, maakte Pieter naam en faam op de particuliere markt. Vanuit de ambitie om te groeien en te professionaliseren, bundelde Steur in 2016 de krachten met Kwakman, een gerenommeerde naam in binnenbouw. P&B Interieur Volendam werd daarmee een divisie binnen de Kwakman Groep, namelijk Kwakman Interieur. Sindsdien groeit de divisie Interieur aanhoudend en beschikken we samen over ruim 45 jaar ervaring in binnenbouw.

Pieter Steur, P&B Interieur, Volendam

Onderdeel van Kwakman Groep

Kwakman Interieur is onderdeel van Kwakman Groep, een collectief van bedrijven met ieder een eigen specialisme in afbouw; schilderwerk, spuitwerk, tegelwerk, stucwerk, interieurbouw en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Tevens beschikt Kwakman over een team van ontwerpers, stylisten en (3D) engineers die vorm geven aan uw interieur; van design tot turnkey projectinrichting.

Onderdeel van Kwakman Groep